Moj profil

Napravili smo virtualni sendvič kojeg moraš (is)probati!

Možeš li pogoditi od koliko je i kakvih sastojaka nastao ovaj cool sendvič? Jednostavno – od svih najboljih!

Pratiš nove tehnologije, obožavaš se zabavljati, a nadasve voliš isprobavati i pripremati hranu? Izgleda da imamo puno toga zajedničkog. Zato smo ti i priredili ovaj poseban i drugačiji cool sendvič. Uđi s nama u svijet virtualne stvarnosti, isprobaj nešto novo, jedinstveno i jaaako ukusno.

Isprobaj na Tik Toku!

Za nas gurmane spajanje namirnica je umjetnost, a sendvič je mjesto na kojemu se kruh, meso, sir, povrće i umaci susreću u savršenoj harmoniji. Da bi nastala idealna kombinacija u stvarnom svijetu, najprije je potrebno kreirati savršenstvo u virtualnom, zato budi cool i slobodno eksperimentiraj.

Isprobaj na Facebooku!

Svi ljubitelji ovog zalogaja znaju da njegova naizgled jednostavna priprema nije samo stavljanje namirnica između dvije ploške kruha. Pripremili smo ga s puno pažnje, odvažno kombinirali sastojke, upotrijebili maštu i baš je zato tako bogat, a i dalje prirodan. Neka započne vaša kulinarska avantura u nevjerojatan svijet u kojem mašta postaje stvarnost.

Isprobaj na Instagramu!

Slažeš li se da je sendvič idealan za usavršavanje kulinarskih vještina, a Instagram izvrsno mjesto za isprobavanje filtera, onda si na pravom mjestu.

Cool sendvič recept

Zanima li te kako oživjeti ovu virtualnu stvarnost, klikni na recept za cool sendvič.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.