Moj profil

Halloween Kissing loptica za dekoraciju stola

Bliži nam se jedan od najkontroverznijih blagdana na našim krajevima. Dolazi nam Halloween ili punog naziva All Hallow's Eve što u doslovnom prijevodu znaći ''vrijeme svih svetih''. Komercijalizacija ga je povezala sa vješticama i nadnaravnim a radi se upravo o suprotnom blagdanu, originalnom blagdanu od kojega je nastao i kršćanski blagdan Svi sveti.

Kako ga proslaviti a da ne bušimo bundevu?!!! Pa jednostravno uz sve više nam prisutne kissing loptice.

Halloween kuca na vrata a Vi još neznate kako bi dekorirali svoj dom i doćekali ga. Riješenje je ''Kissing Ball''.

Kissing ball su orginalne dekorativne cvijetne kugle, jako su popularne u Americi a najzastupljenije su na svadbama. No nemoraju biti samo od cvijeća i za svadbe, mogu se koristiti i za druge prigode. Tako da ću Vas kroz ovaj članak naučiti kako da napravite svoju vlastiu Halloween Kissing lopticu i s njom doćekate najstrašniju noć u godini. Osim što će ukrasiti Vaš jesenski stol i Vaše prijatelje će ostaviti bez daha.

Pošto se radi o loptici koja je vezana uz Halloween, a Halloween je vezan uz jesen tako bi i  materijali korišteni za njenu izradu trebali biti oni jesenski koji se mogu naći u prirodi. (Nemojte koristiti umjetne materijale, nego samo one prirodne, jesenske) Takvi prirodni materijali dostupni su svima, nije ih teško pronaći i, ono najbitnije, ne koštaju skoro ništa.

Za ovaj mali projekt potrebno Vam je: spužva za aranžiranje cvijeća, žito, čičak, klip kukuruza izrezan na kolutiće, lišće kukuruzovine, suha mahovina i halloween figurica. (Sve materijale možete pronaći u prirodi osim figurice, nju ćete morati kupiti, a spužvu za aranžiranje možete koristiti i staru)

1. KORAK

Na vrh spužve za aranžiranje učvrstite Halloween figuricu. Suhe čičke rasporedite ravnomjerno po spužvi tako da svojim položajem tvore oblik loptice.

2. KORAK

Na isti način na koji ste rasporedili čičke rasporedite žito i kukuruzne kružiće. Kukuruzne kružiće učvrstite sa žicom.

3. KORAK

Preostala mjesta popunite sa lišćem od kukuruzovine, a manje praznine suhom mahovinom

Sada ste spremni za Halloween. Vašu lopticu možete postaviti kao jesenski ukras na stol ili na neko drugo mjesto u vašem domu. Vaš Halloween Party s njom će biti zanimljiv a ipak ne toliko strašan kao sa izbušenom bundevom. Za ovu dekoraciju možete koristiti razlićite figurice,a možete ju izraditi i bez nje. Oni koji žele vidjeti moje cvjetne Kissing loptice to mogu vidjeti na stranicama zbora sv. Mihaela ili klikom OVDJE

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.