Moj profil

10 najpopularnijih torti od jogurta

Svakodnevicu, vikend ili dane zasluženog godišnjeg odmora uljepšajte, osvježite, zasladite jednom od najukusnijih i najpopularnijih torti objavljenih na coolki. 

Klasična Piškota torta s jogurtom i jagodama nježna je i ukusna slatkica kojoj nitko, baš nitko ne može odoljeti, a koja, koje li sreće, uspijeva čak i početnicima.

Torta s čokoladom i jogurtom slasna je kreacija koja će sve  sladokusce, a posebno čokoholičare oduševiti svojim neuobičajeno izraženom čokoladnim okusom.  

Torta s čokoladom i jogurtom

Želite li se i sami uvjeriti da Najsočniji Kakao Mafini s razlogom nose pridjev najsočniji, učinite to prije nego li ih iznesete na stol jer garantirano nestaju u trenu.

Najsočniji Kakao Mafini

Tortu Stella Stracciatella koja bi svojim okusom, ali i izgledom zaludjela i ljubitelje slastica s neke druge planete bez razmišljanja stavite među recepate koje morate probati.

Stella Stracciatella

Bez sumnje Torta za 100 :) je torta za deset koja je lagana, fina i ne peče se, pa je kao naručena za ljetne proslave za koje i ne morati imati neki poseban razlog.

Torta za 100 :)

Betty Boop je i imenom, i izgledom i okusom prava ženska torta kojoj, sasvim sigurno neće odoljeti ni najmuževniji pripadnici jačeg spola koji uglavnom nisu za slatko.

Betty Boop

Duplo kremasta čokoladna torta fantastična je slastica koja po potrebi prolazi i kao antistres terapija jer dokazano popravlja raspoloženje već nakon jedne kriške.

Duplo kremasta čokoladna torta ... :)

Bez sumnje, Voćna čarolija prava je čarolija i za naše oči i za naše nepce koju izaziva njena okusima bogata unutrašnjost upakirana u preljev od čokolade.

Voćna čarolija



Iako podsjeća na snježnu kraljicu, prelijepa i preukusna Torta Bella  prava je ljetna, lagana kreacija kojom se bez grižnje savjesti mogu počastiti i oni koji broje kalorije.

Torta Bella

Parfe torta sa makom neobično je maštovita torta sa čak tri savršene kreme, od maka, slatkog vrhnja i čokolade koja mami uzdahe i svojom vanjštinom i okusom.

Parfe torta sa makom

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.