Moj profil

Pavloska – Cool Chef mjeseca prosinca

Bilo je već brojnih komentara da će upravo ona biti novi Cool Chef, a ovo je samo potvrda za njen trud i brojna iskustva koja dijeli sa svim zaljubljenicima u kulinarstvo :)


Titulu Cool Chefa za prošli mjesec dodijelili smo nastavnici makedonskog jezika, Pavloskoj. Vjerujemo da niste iznenađeni, jer je već bilo brojnih komentara da će upravo ona biti novi Cool Chef, a ovo je samo potvrda za njen trud i brojna iskustva koja dijeli sa svim zaljubljenicima u kulinarstvo 🙂

Upoznala nas je s makedonskim receptima (Piftija-hladetina, Pastrmajlija, Turi-potpechi, Chomlek, Zelnik, Ohridska pastrmka s orasima), podijelila recept za "kućni" Giros, odvažila se kod kuće pripremiti domaće kobasice, a najviše su nas iznenadili recepti za Slatko od paradajza - rajcice i Jaja u "tursiji". Za sve ljubitelje boze pripremila je ovaj popularni napitak, a da korneti ne trebaju biti samo za sladoled, pokazala je u receptu Punjeni lisnati korneti. Svaka joj čast na maštovitosti i kreativnosti!

Za protekle blagdane bila je vrijedna i pripremila brojne slatke i slane delicije - Zuto-crveni stapici, Grilijaz pure, Novogodisnji sladoled, Zvezde, Slana torta od brokule, Shisharka od sira.

Za svoju prethodnicu mignonne učinila je prekrasnu gestu i čestitala joj, a kako drugačije, nego mignonnima 😉

Osim što je s nama podijelila brojne recepte upoznala nas je i sa svojim razredom, a osobito nas je razveselila priprema kolača i ukrasa za bor koje su prodavali na Božićnom sajmu. Drago nam je što se Coolinarika marljivo pregledava i u Makedoniji i da je izvor ideja za različite prilike.

Pavloska vrijedno slika sve što priprema u kuhinji, pa je time olakšala svima koji isprobavaju njene kreacije zbog detaljnih prikaza pojedinih faza izrade jela.

Izuzetno je aktivna i u komentiranju, tagiranju, ali i na forumu.

Zbog svega nabrojenog, vjerujemo da ćete se svi složiti da je titula Cool Chefa došla u prave ruke i da će ona Pavloskoj dati još veći poticaj da i dalje sa svojom obitelji i učenicima priprema brojne kreacije koje će osvanuti na Coolinarici.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.