Moj profil

Brzo i fino: tako to vole studenti

Ne, ne, sušeno voće i orašasti plodovi više nisu na prvom mjestu top liste studentskih zalogaja. Nova omiljena "studentska hrana" su Podravkine Mini-Fini instant juhe! 

Studentski život nije nimalo lak. Tu su predavanja, vježbe, učenje, ispiti, sport, kave, izlasci, proslave, koncerti, kino, kazalište... Studenti žive i rade od 0 do 24!

"Pametne" juhe koje se nakon što se istresu u šalicu vrele vode i  promiješaju, "kuhaju" samo 2 minute, više su nego idealne za "studoše" koji zbog stalne trke s vremenom i stalne opasnosti da na njihova vrata zakuca gladna ekipa, brzo, u tren oka moraju spremiti nešto fino.

Naravno, studenti i fine i raznolike Fini-Mini juhe se vole ne samo zato što se pripremaju i nestaju u trenu, već i stoga što su nezamjenjive i u brojnim drugim situacijama.

Fini-Mini krem juha od leće pomaže nakon neuspjeha na ispitu ili ljubavnog brodoloma.

Tako oni upućeni dobro znaju da nije samo ukusna, već pomaže i u vraćanju na sunčanu stranu ulice nakon neuspjeha na ispitu ili ljubavnog brodoloma.

Jednako tako šalica Fini-Mini Krem juhe od gljiva ili Fini-Mini Goveđa juha osnažuju nakon cjelodnevnog boravka na faksu ili pretjerivanja u fitness klubu, a Fini-Mini kokošja juha oživljava one napadnute prehladom ili nečim sličnim.

I mame bi skuhale Fini-Mini Povrtnu juhu!

Nadalje, oni koji ne žele čak jednu trećinu svojega života prospavati, dobro znaju da je Fini-Mini Krem juha od rajčica s mozzarelom idealan mali obrok za "jutro poslije", posebno, ako je provod bio začinjen alkoholom.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.