Moj profil

Cool Chef mjeseca rujna – ratatouille

Ni daleka Australija nije bila prepreka da se naša nova chefica pridruži Coolinarici i započne s objavljivanjem recepata, slika, komentara... Predstavljamo vam ratatouille

!

Profinjene slike, krupni kadrovi jela i maštoviti recepti bili su sasvim dovoljni da za Cool Chefa rujna proglasimo ratatouille.

Ni daleka Australija nije bila prepreka da se naša nova chefica pridruži Coolinarici i započne s objavljivanjem recepata, slika, komentara... Pogledate li bolje njene recepte, vidjet ćete da je puna ideja, sklona eksperimentiranju i isprobavanju novih kombinacija. Očito da je ljubiteljica piletine jer je koristi u mnogim receptima - Kikiriki rolnice s piletinom, Lanena piletina, Pileci stapici u sosu od mandarine, Piletina u ogrtacu, Mocarela san... A jeste li ikada probali Pilece cevape? Obavezno ih pripremite i to u kombinaciji s Ajvar lepinjama.

Priprema kruha ne predstavlja joj ni najmanji problem pa tako osim onih jednostavnijih isprobava spojiti i na prvi pogled nespojive namirnice. Kasuka hljeb pripremila je za svog muža koji obožava okus kave dok je za Hljeb sa vinom i kuvanom psenicom upotrijebila crno vino. Neobična je i kombinacija kikirikija u Ovsenim hljepcicima, a želite li očarati goste, ispecite im Hljeb "tri zrna".

Čim je rogač prvi puta isprobala, odmah se oduševila i pripremila mirisne kiflice. Tražite li ideju za predjela, obavezno pogledajte Gljive u susamu, Aromaticne punjene gljive, Slana strudla te Krompir kao predjelo.

Osim što sama eksperimentira, često isprobava i vaša jela. Isprobala je recepte maslinke, -Violet-Love-, dalmatina, anarad, Agathe, Monchislave, Antoinete, Meme, Tanjelove, une64, Netherland,...

Osim unosa recepata i slika, svakodnevno komentira i tagira pa vjerujemo da će joj titula Cool Chefa donijeti još mnogo lijepih trenutaka na Coolinarici!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.