Moj profil

Za završni sjaj

Isprobajte preljeve za torte i slastice koje voću i kremama daju postojanost i sjaj te prekrasan dojam ostvarite na brz i jednostavan način.

Umjesto šlaga na kraju, slastice možemo ukrašavati i na mnoge druge načine. Jedan od njih je tek dodavanje završnog sjaja. Ako još niste, isprobajte preljeve za torte i slastice koje voću i kremama daju postojanost i sjaj. Prozirnom preljevu za torte dodatkom sirupa, soka ili arome možete mijenjati boju. Do prekrasnog dojma na brz način! 

Dolcela u svom asortimanu sada nudi i crveni preljev za torte koji se priprema vrlo brzo i jednostavno, najčešće u kombinaciji s voćem, a odlikuje ga privlačna crvena boja i prozirnost uz koju voće dolazi do izražaja.

Priprema ovog završnog dodira koji će vaše slastice pretvoriti u otmjene i privlačne zalogaje uistinu je jednostavna. Pomiješajte sadržaj vrećice sa šećerom i hladnom vodom koju ste izuzeli od ukupnog volumena od 2,5 dl. Ostatak vode zagrijte do vrenja, maknite s vatre, ulijte pripremljenu smjesu i miješajući ponovo zagrijavajte do vrenja. Preljev hladite nekoliko minuta (dok se ne počne stvrdnjavati) i potom žlicom malo po malo nanesite na voćem prekrivenu tortu ili izravno na kremu. Nemojte nalijati sve odjednom, jer bi u kremi mogla nastati pukotina. Nakon 30 minuta hlađenja tortu ili kolač možete rezati. Umjesto vode možete upotrijebiti voćne sokove.

Detaljnije upute o tome kako zacrveniti svoje slastice pogledajte i u kratkom videosavjetu.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.