Moj profil

Bezreceptni profili

Tuđe hoćemo, svoje ne damo, osim ako...  

Pogledah joj profil....

Ne može da ne padne u oči da svega tamo ima, samo recepata nema. 😁

S obzirom da je Kulinarika sajt koji se bavi hranom, pa odmah uz naslov stoji opis:"Ulaz u jedinstveni svijet milijuna korisnika i autora hrane", upitno je šta izvesni profili bez recepata nameravaju na sajtu, kad im registracija nije uslov da bi čitali i pratili recepte, a one odabrane mogu da kopiraju i u svoj privatni folder. 

Troluju? Ma ne, taj izandjali izraz se toliko ofucao od zloupotrebe i stavljanja u svakojake kontekste, da me podseća na priču o dečaku i vuku: "Vuk, vuk! Upomoć, vuk!"  Aham.

Tragom svojih razmišljanja i u želji da saznam kakvi se motivi kriju iza bezreceptnog profila, koji me je drsko provocirao na mojoj temi, pogledala sam rubriku "o meni", kad tamo link do njenog privatnog sajta s receptima. 

Kockice su se složile. Odjednom sve dobija smisao, pa i onih zamašnih skoro dve hiljade komentara. Žena je napravila biznis, kakvo trolovanje i ostale trice & kučine. 

Dakle, ona pojavom i komentarima na hiljadu tema - privlači pažnju. Neka 50% onih koji su je primetili, ljudski radoznalo pogleda njen profil, pa i ostavljen link, eto lepe a besplatne reklame, c, c, c  😁

Dobro je znati da postoji i takva mogućnost, koju ću svakako iskoristiti kad dodje vreme 🙂

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.