Moj profil

Dijeta 1500 kalorija (još malo, peti put)

hm, ovog puta samo neka moja razmišljanja o vježbanju

Zapravo ne znam što bih napisala u ovom članku... do kraja ću možda nadoći...

Znam da se sad već borim sa samom sobom što se tiče dijete i odustajanja od iste, a sve je to zbog toga što već treći tjedan stojim na 94 kg. Jednako se krećem, imam jednake obaveze, jednako se hranim, međutim kile su stale i ne idu dalje.

Sada sam krenula u potragu za vježbama koje mogu raditi kod kuće - jer za plaćanje teretanama i "osobnim trenerima" nemam ni želju ni novac - pa sam sjela za Internet na dva dana, pregledala najmanje milijun stranica itd. Naravno, dohvatila sam se i torrenta, pronašla dva DVD-a za download, skinula ih - i stala.

Naime, na jednom od tih DVD-a vježbe su više oblika plesa, a to ja ne želim. Jednostavno, imam dvije lijeve noge kad se radi o plesu, ne mogu pratiti ritam i to neće ići. Drugi DVD je nešto više nalik na pilates, ali tu treba lopta (čekam još tjedan dana, dobit ću je od prijateljice za rođendan).

I tako, ponovo ja na Internet - dajem mu još jednu priliku, ovaj puta na You tube. Pretpostavila sam da ako nešto i pronađem morat ću gledati na samom You tube i pokušavati skakati pored kompjutera. Ma, imam i Blue Ray uređaj koji sam bežično povezala na Internet, ali kvaliteta slike je očajna, pa se radije držim na PC-u. Međutim, sjetila sam se nekih web stranica za skidanje videa sa You Tubea, a imam i neke programe u mom ljubljenom kompu koji služe za to. I lijepo ja tražim po svim mogućim verzijama: fitness, pilates, dance workout i na calorie workout naiđem na ovo:

http://www.youtube.com/user/FitnessBlender

To je neka američka teretana koja pravi snimke treninga i posve besplatno ih stavlja na You tube. Postoje snimke od 3 minute do 1,5 sat. Na njihovoj YT stranici ima oko 370 videa i za vikend krećem u download. Vrlo je zanimljivo što svaka vježba traje oko 40 sekundi i tako u pola sata izvedete 30-40 vježbi, a da se ne umorite previše.

Također mi je zanimljivo i ovo: http://www.youtube.com/watch?v=df2gn6-w0dE, ali za to mi treba malo više mjesta, kojeg u mojoj sobi baš nema.

U ponedjeljak i utorak imam dosta šetnji izvan kuće, što je moje inače "vježbanje", ali od srijede bih mogla krenuti sa ovim treningom. Javit ću se sa mišljenjem o tome.

Puno pozdrava mojim redovitim čitateljima, oni znaju tko su!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.