Moj profil

Ljeto nam stižee!! Zdravom prehranom do toop rezultata :)

Svatko od nas se bori s nečim na sebi; bilo da su to kilogrami, nedostatak misićne mase, masne naslage na stomku, čak i manjak kilograma, manjak energije te mozda nedostatkom znanja i savijeta o zdravoj prehrani. 

Ja jos uvijek radim na sebi i ne mislim nikada prestati. Moje svako jutro započima F1 zamjenskim obrokom i biljnim napitkom koji mi daje željenu energiju, detoksicira moje tijelo, topi masne naslage te spriječava nastajanje novih.

I takoder želim pomoci svima koji mi to dopuste :) 

Moja priča je zapravo jednostavna. Nikada nisam imala nekih velikih problema sa kilogramima, ali imala sam velikih problema s masnim naslagama na stomaku. Malo genetika, malo loša prehrana i to je bila dobitna kombinacija do obrnutog rezultata od onoga kakvog sam zeljela.
Kada sam počela koristiti Herbalife proizvode prvo sam osijetila promjenu u vidu energije. Imala sam više energije i od jutra bih zaista bila u akciji. Promjena da vise pola jutra nisam pospana i umorna me kupila. Nakon 14 dana koristenja imala sam promjenu u vidu obujma i to 3cm u struku i 2 cm stomaka. Uvijek me mucilo kako to da netko moze imati vise kilograma od mene, a izgledati sto puta bolje od mene. I to sam upravo shvatila zahvaljujuci ovome procesu moje promjene. Vjerujte mi vise ni ne znam sto je vaga. Moje mjerilo su centimetri i ono kako se ja osijećam i što vidim kada se pogledam u ogledalo 🙂
Jos uvijek radim na sebi i ne mislim nikada prestati. Moje svako jutro započima F1 zamjenskim obrokom i biljnim napitkom koji mi daje željenu energiju, detoksicira moje tijelo, topi masne naslage te spriječava nastajanje novih.

Herbalife ima iza sebe 38 godina poslovanja u 96 drzava svijeta. Milijune zadovoljnih korisnika koji su postigli fantastične rezultate; bilo da je to dobivanje na mišićnoj masi, gubitak kilograma, više energije ili zdraviji i bolji početak svakoga dana.

Ja i moj muz smo zivući dokaz da sve funkcionira, ali naravno da treba biti i reda, rada i discipline. 

Zapamtite 80% prehrana 20% posto vjezba! To moze svaktko!! <3 

Ukoliko i ti zeliš biti jedna/jedan od njih na pravom si mjestu!!!!! 🙂

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.