Moj profil

Pozdrav

Prije nego li me uklone ukloniću se sama ,tako će mi biti lakše da napustim sve vas

Do sada sam objavila 70 recepata15 članaka1.130 slika2 videa7.090 komentara i 1.229 postova na forumu. Tagirala sam 91 puta sa 31 tagom. Odabrala sam 423 omiljena sadržaja. Također, imam 111 prijatelja.

i nije nešto  spram onog koliko su radile i uradile druge članice .slažem se da su recepti važni ali je pitanje da li bi  se mi toliko zadržavali na Coolki da nije bilo i ostalih  vidova druženja .

Počela sam pratiti od 2007  . nisam bila član ali sam redovno pratila sve što se pisalo .Vaši Članci su me'' naterali'' da se prihvatim učenja informatičkoj pismenosti --koliko toliko .

Sjećam se @ivonab me je upućivala kako uopšte da pristupim ,postavim slike ,članke  recepte .@suzyg me učila gdje i kako da nađem smajliće a @kira1  kako ih postaviti .

Mnogo sam naučila prije svega o radu na računalu i to zahvaljujući divnim ljudima odavde . Ušla sam u grupu Coolintermezzo , misleći ma šta je to ,to ne može biti teško ,samo klik ,klik po mobitelu i evo ti slika ...e neće da može reče @kepica  ima da se nauči i šta je svjetlo i daljina i blizina i kad padaš i kad letiš i tako ti ja naučih (koliko -toliko ) da škljocam  i postavljam slike .Istina Grupe,Forumi,Komentari ,Članci ,Događaji 


Kako možete ukinuti Forum ma zamislite samo kakav će to tugaljivi sajt biti bez @dvazen  i njenog britkog komentara ,pa @MiraLi  kakvi će to tugaljivi sajt biti bez peckanja  @Pomoravka svaki dan stavi po neku sliku i recept ,zar će to sve biti uskraćeno .I ajd ruku na srce ko bi imao priliku da vidi guzu zeta od  @Mimi-Atlanta  da nije bilo Coolintermezza . 

Na kraju Zahvaljujem svima vama koji ste doprineli da dođem i ostanem na ovim stranicama ,a hvala i vama NOVOKOMPONOVANIM mladim snagama što ste me poterali da idem dalje i da širim neke nove vidike 

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.