Moj profil

MOJA DIJETA

10 minuta
46

U deset mjjeseci sa svojom dijetom skinuo sam 11 kila i to onih koje se najteže skidaju, a to su ŠLAUH oko trbuha i LEPTIRIĆI .......

U deset mjjeseci sa svojom dijetom skinuo sam 11 kila i to onih koje se najteže skidaju, a to su ŠLAUH oko trbuha i LEPTIRIĆI .......

Sastojci

za
Puno Samokontrole i odricanja

Priprema

1.

Dakle kao prvo i osnovno zaboravite da postoji: KRUH, TJESTENINA, ALKOHOL,SVE VRSTE SLATKIŠA I GAZIRANA PIĆA (Cola, Pepsi,Kokta i svi slatki sokovi).

Za doručak sam jeo dve šnite integralna dvopeka i šalicu mlijeka, a možete jesti dvopek sa čajem ili namazan sa namaznim sirom bez masnoća.

Jedite i kuhajte sve vrste juhica, od teleće koljenice, govedsku juhu, pileću juhicu,sve juhe od raznih vrsta povrća, kao i krem juhice od raznog povrća. Iz juhe možete jesti kuhano meso sa friško ribanim hrenom, paradaj sosom ili senfom, ajvarom i sl. Možete kao prilog skuhati krumpir i malo da baciti na maslinjak i peršin, ali ne više od jednog.

Meso možete jesti, ali pečeno samo na roštilju,grill tavi ili obićnoj tavi bez masnoće, a kao prliog može kao gore navedeni jedan krumpir ili bilo koje povrće na lešo, kao zelje, kelj, brokula, blitva, prokulice i t.d. Nema problema da skuhate grah cušpaj, ali jasno bez suhog mesa ili kobasica ili kiseli kupus, možda i repu, a u nju stavite grah iz konzerve

Jedite sve vrste složenaca od povrća zapečenih u pećnici, ali nastojte da ih ne radite sa vrhnjem vrhnjem za kuhanje, masnoćama osim maslinjaka, a slobodno radi eventualno finijeg okusa malo posipajte sa parmezanom.

Za večeru neka vam radi mašta jer možete jesti salate koje možete načiniti od mješavine ovih namirnica, a prema vašim željama i okusu: zelena salata, rotkvice, mladi luk, crna rotkva, mladi špinat, tvrdo kuhana jaja, jogurt, acedofilno mlijeko, kefir, mozzarela ili bilo koji drugi nemasni sir, mrkvice, paradajzi, paprike, dakle stvarno imate veliki izbor za narediti super salate, koje možete jesti u neograničenim količinama, ali vidjeti ćete da su vam koji puta oči veće od želuca.

Pijte dosta vode, a ja sam obavezno svaki dan išao u kafić i popio kavu dvije sa vrlo malo šečera, radije nego da mećem u kavu saharin.

Evo na taj način danas sam se nakon 4 tjedna MOJE DIJETE vagao i sa početnih 107 kila danas žive vage  pokazuje se 98 ( DEVEDESET I OSAM KILA) !!!!!

Hoćete vjerovati ili ne , ali uopće nisam gladan, osim jasno da kad vidim na Colki neku pečenu janjetinu, da mi cure sline, ali čak sam za vrijeme dijete pozvao šogorice na proslavu Dana žena i ispekao janjetinu, ja sam pojeo dva komadićka i pola pečenog krumpira uz brdo luka. Isto tako sam si jednu večer ispekao 2 jaja, ali bez kruha samo s lukom, tako da si malo utažim želju za "oblizekima". Najviše što mi fali je KRUH jer ja obožavam "toćati" kruh u saftiće od pečenog mesa, jaja na oko na masti, a netreba mi nikakav prilog za gulaš, mogu ga jesti samo sa friškim domaćim kruhom. Sve ostalo mi nije tako teško ne jesti ili piti, ali kruh sanjam.

Inaće dijete koje se preporučaju po časopisima ili na TV programima, znam iz iskustva da nakon mjesec ili dva dana takovih dijeta ljudi skinu desetak kila, ali nakon toga im se obrzo vrati sa kamatima, kao ka su digli kredit u "švicarcima". Možete vi i tjedan dana ništa ne jesti, izgubiti pet-šest kila, ali to je samo tekućina iz vašeg organizma i kad počnete jesti odmah vam se vrati 7-8 kila natrag ?

Evo ja sam pokušao prenjeti ono što sad radim, kontroliram vagu i ovo što sam napisao su stvarni rezultati, pa ako nekome od vas pomognem da skine desetak kila, biti ću jako sretan i ponosan, kao i vi sami kad to ostvarite, a ustvari bez gladovanja, samo postoji žal za nekim stvarima, koje u tom periodu nesmijete jesti.

Puno uspjeha i pozdrava vaš dida Pinac - maneken sa pločicama za sada još samo u kupaoni, hahahahaha.

  • Dieta(1)
  • Dijeta(1)

37

sastojci su najbitniji 🙂

Ja neznam koja je to dijeta, jer nisam se bavio dijetama kao takovim, ja samo znam da treba izbaciti kruh,tjesto, slatko,alkohol i gazirana pića, te da ja kao starček, koji nemogu trčati,vježbati ili ići u teretane, moram smanjiti porcije i što je najvažnije navečer jesti jako malo, najbolje salate. No divim se skidanje trideset kila u sedam mjeseci, ali to je očito tortura i teško se s time nositi, pa ti se onda divim još više. Samo naprijed, a ja sam sretan da nisam trebao skidati toliko kila i ja sam sa sadašnjom svojom kilažom i statusom zadovoljan. Pozdrav Lunesa

Čestitam na izgubljenim kilicama a još više na uspješnom održavanju istih. Ma moram i ja da se pohvalim sa svojim minusem od 30 kg u 7 mjeseci i uspješnom održavanju već jedan mjesec. Ja sam na prehrani po montignacu. :)

Kako je tebi ispao recept?

Poslikaj i pohvali se! :)