Moj profil

Cool Chef mjeseca ožujka - foodfan

Voli primati, kao i davati, a na Coolki joj je uživancija kad dobri recepti budu otkriveni mnogima. Za Coolinariku je ozbiljno zagrizla i nema je namjeru pustiti!

Glasnike proljeća zamijenile su fanfare i navijestile nam dolazak novog vladara na tron. Kako se naša foodfan stalno seli s prijestolja na prijestolje, ovaj je mjesec zauzela počasno mjesto kod nas. U današnje vrijeme super je doći na bilo kakvo cool okupljanje (bilo veliko ili malo) i tamo susresti našu foodfan. Svojim pozitivnim i vedrim duhom, uvijek spremna na šalu i dobru zabavu, a otporna na bockanja, oduševit će svakog od vas tko ju još nije imao priliku upoznati. Stoga se nadamo da će je ovo imenovanje potaknuti da razmisli o promjeni svog statusa za dolazak na naše veliko godišnje Cool okupljanje :), jer ga dosad još ni jednom nije propustila, a mnogi će ostati zakinuti za njezino zarazno veselje.

Za nju se uistinu može reći da zna uživati u dobrom društvu, a i u hrani. Veliki je ljubitelj hrane, što se po njezinom nicku i može iščitati. Mogli ste to primijetiti i pod svojim sadržajima kad se ona ozbiljno razveseli vašim kulinarskim kreacijama koje odmah poželi preseliti k sebi na stol. A sve ono što ne stigne isprobati, poziva vas da joj to nadoknadite. Zapravo joj svi vi pružate inspiraciju za dobivanje apetita - netko torticama, netko sirom pa si odmah nabavlja bačvu mlijeka, pri čemu je nastao i ovaj popularni recept kojim je veliki broj vas, sudeći po komentarima, vratila u djetinjstvo. Uvijek je za sendvičak, a naročito sa salatom, voli sve s narančom, osobito ako je u kombinaciji s čokoladom. Pudinzi u kolačima je inače ne impresioniraju, ali ovaj joj je odličan, a sočniju piletinu od ove vaši ukućani nisu nikad probali. Osim što vam nudi isprobane recepte iz bakine kuharice koji se kod nje isprobavaju već godinama, za obavezno spremanje izdvojit ćemo vam još njezin Quiche od poriluka i špeka, Čarobnu mesnu štrucu, Rajski poriluk sa šampinjonima, Podvarak s puretinom te Čobanac na njezin način. O našem i svojem zdravlju brine sokom Zeleni san i salatom od divljeg luka, a svoju strast za hranom proširila je i na međunarodna jela, Meksičku musaku i Piletinu Gombao - China. Ovaj svestrani jelovnik zaokružite nekim od njezinih deserata - Zoraninom tortom od sira, Pitom od čokolade, Kuglofom Katarina, Husarskim poljupcima ili se pak okušajte u spremanju profesionalne Ganache kreme.

Po prirodi je velika znatiželjka i kao magnet je privlači sve što se rukama može napraviti i ona to mora sama probati i vidjeti. Foodfan je jutarnja spavalica i ako nekamo planirate s njom, znate da najprije morate doći do nje da ispijete po jednu pokretušu i da ste sigurni da je budna, a kad je naspavana nitko joj nije ravan. Iako ove godine neće uživati u balkonskoj poljoprivredi, bavit će se dekupažom, 3D tehnikom, oslikavanjem marama, a vrijedan je član i našeg Kluba Selska 132.

Osmjesi na njezinim slikama podsjetnik su na uvijek dobru atmosferu coolinarskih susreta i krasnih druženja. Za dobro društvo prometnut će se u planinare, glumice, kaže da joj je sljedeća uloga dublirati za Naomi C. :)? makar je ona svoju televizijsku slavu već stekla. Na Coolki joj je uživancija kad dobri recepti budu otkriveni mnogima, a vaše fotke isprobanih joj recepata naročito je vesele, kao i činjenica da je ovdje već usvojila brdo famoznih stvari. A koliko ih još bude, možemo samo slutiti, ako uzmemo u obzir kako je zagrizla za našu Coolinariku koju nema namjeru pustiti :).

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.